STICHTING BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ

Bakkerij Verkerk in De Meern

De bakkerswereld is bij Rick Verkerk met de paplepel ingegoten. Het was dan ook onvermijdelijk dat hij nu een eigenaar is van de succesvolle bakkerszaak: Bakkerij Verkerk in De Meern een ambachtelijke bakker, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Alle producten in de winkel worden dagelijks vers in eigen bakkerij gemaakt van eerlijke grondstoffen. Voor Rick is het topsport.

Puur ambacht

Uw bakker sinds 1636! Van oudsher is Bakker Verkerk gevestigd aan de Zandweg in De Meern. Het bakkersassortiment was niet zo breed, dus werden er ook koffie, thee en andere kruidenierswaren verkocht. De winkel werd steeds drukker en vanwege de groeiende vraag werd er nagedacht over uitbreiding van het bedrijf. Op dit moment wordt het brood en banket gemaakt in de bakkerij op de Zandweg, en zijn er twee winkels; op het Mereveldplein in De Meern en winkelcentrum Leidsche Rijn in Utrecht.

Ondernemen in de Bakkerij

Rick vindt vooral de combinatie van het ambacht en het ondernemen zeer aantrekkelijk. Het biedt elke dag kansen om er voor te zorgen dat wij steeds vers gemaakte producten kunnen maken en verkopen, maar daarnaast inspelen op een snel veranderende markt geeft een extra dimensie in het ondernemerschap. Denk maar eens aan de healthy trends, maaltijdproducten enz. Hoe wij hier met onze producten goed op kunnen aansluiten blijft een constante uitdaging.

Meer weten over dit onderwerp? We komen graag met u in contact op de Bakkersvak

Contact

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Jouw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gebruikt om contact op te nemen.