STICHTING BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ

Van YouTube tutorial naar een echte Bakker

Van YouTube tutorial naar een echte Bakker

Hoe vaak heb jij op YouTube gekeken hoe je een lekkere taart moet bakken voor jezelf of voor andere en schuilt er eigenlijk een diepgewortelde passie voor het bakken? Neem nu de stap en steek nu je handen uit de mouwen en maak je droom waar, wordt een bakker!

Als een bakker creëer je creatieve dingen waar iedereen van geniet zoals brood en banketten. De lokale bakkers zijn altijd populair, want ze maken dingen die andere mensen gelukkig maakt. Iedereen heeft zo wel zijn favoriet als hij de bakker in loopt, het kaascroissantje een heerlijke ‘duindonker’. Toch dreigt de ambachtelijke bakker uit te sterven! Tijd dus om op kansen in bakkerijbrache te springen.

In het bakkers vak liggen er kansen, denk maar aan mensen die gezonder wil eten en het liefst vers brood halen bij de bakker in plaats van brood die dagen in de supermarkt schappen ligt. Bovendien ligt er, door gebrek aan goede bakkers,  een bloeiende carrière in het vooruitzicht.

En ik hoor je  denken, een bakker staat toch altijd midden in de nacht op en doen veel zwaar werk? Tegenwoordig doen machines het zware werk en kan jij je focussen op het maken van lekkere en mooie producten!

Contact

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Jouw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gebruikt om contact op te nemen.