STICHTING BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ

Slimme bakkers weten het

Een talent voor heerlijke creaties en een beetje een zoetekauw kan de kern zijn van elke ondernemer die zijn eigen bakkerij wil openen. Bakkerijen zijn de perfecte zakelijke onderneming voor iedereen die zich creatief wil uiten.

Meer dan bakken.
Je zult het ongetwijfeld  hebben gehoord  dat je als bakker  ’s nachts moet werken, geen sociaal leven heeft en lange werkdagen maakt. Maar dat was vroeger, tegenwoordig dankzij alle slimme machines is het niet meer zo als toen. Er komt ook veel bij kijken dan alleen bakken. Zo moet een ondernemende bakker rekening houden met zaken als regelgeving, energietransitie en allergenen. En Hoe ga je om met alle leuke foodtrends? Uitdaging genoeg, zouden wij zeggen.

Doorstuderen
Veel millennials en Gen Z studeren tegenwoordig door na hun bakkersopleiding en kiezen bijvoorbeeld een kantoorbaantje. Dat betekent niet dat je de vaardigheden, die je hebt geleerd als bakker, niet kunt toepassen. Er zijn talloze mensen van artsen tot advocaten die na jarenlang toch een carrièreswitch maken tot bakkers, puur omdat ze er gelukkig van worden want ja, geen bakker betekent geen ambachtelijk brood of banket. En dat kunnen we niet missen.

Zit er een bakkersondernemer in jou? Doe de interessetest: https://ikwileenbakkerij.nl/interessetest/


Contact

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Jouw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gebruikt om contact op te nemen.