STICHTING BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ

Investeren in een betere bakkerij voor vandaag en morgen

Brood is uniek. Het is gemaakt van eenvoudige ingrediënten zoals bloem, water, gist en zout. De smaak unieke smaak komt van het ambachtschap die er in de creatie zit. Er gaat niets boven warm, vers brood van jouw lokale bakker. Wanneer je in een bakkerij bent, heb je de mogelijkheid om het soort brood te kopen dat het beste bij jou past.

Een van de beste plaatsen om brood en ander gebak te kopen is de lokale bakker, maar alsnog verdwijnen ze nog steeds wegens vergrijzing. Er zijn genoeg jonge mensen te vinden die interesse hebben in het bakkersvak, maar zien vaak op tegen het stigma van “midden in de nacht opstaan”.

Nieuwe technieken en innovaties

Jonge bakkers onderschatten het toekomstperspectief van de bakkerondernemers en dat is automatisering en modernisering. Als je open staat voor vernieuwingen en verandering zijn er altijd kansen. Door bijvoorbeeld te investeren in de juiste apparaten kan je voorkomen dat je midden in de nacht op hoeft te staan en kan je je eigen dag veel beter indelen.

Het komt altijd voor dat “Tante Tanja” om 9 uur brood komt halen en alle het brood dat zij heeft gekocht in de vriezer doet. En daarvoor ben je als bakker midden in de nacht opgestaan om brood alvast klaar te maken voor de klant? Het is oneerlijk tegenover de bakker, dus waarom niet vandaag zelf deze verandering brengen het nachtwerk afschaffen zodat jij kunt blijven doen wat jij leuk vindt zonder dat je slaap hoeft op te geven.

Investeer jij in je toekomst? Begin vandaag. Wil jij alles weten over hoe je een bakkerij start en of runt? Wij adviseren je graag persoonlijk.

Contact

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Jouw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gebruikt om contact op te nemen.