STICHTING BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ

Disclaimer

Website

De Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij besteedt veel zorg aan de betrouwbaarheid en de volledigheid van de informatie op de website www.ikwileenbakkerij.nl. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Als u ziet dat informatie op deze website niet klopt, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Bezoekers en gebruikers van deze website kunnen geen rechten ontlenen aan de inhoud van de website www.ikwileenbakkerij.nl. Sommige links op de website www.ikwileenbakkerij.nl verwijzen naar websites die niet van de Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij zijn. De Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij heeft geen invloed op de inhoud van deze websites. De Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van de website www.ikwileenbakkerij.nl en voor het gebruik van websites waarnaar links op de website www.ikwileenbakkerij.nl verwijzen.

E-mail

De informatie in een e-mail van de Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Alleen de geadresseerde mag deze informatie gebruiken. Is een e-mail van de Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij niet voor u bedoeld? Dan vragen wij u de inhoud niet te gebruiken, de afzender direct te informeren en het bericht te verwijderen. 

De informatie in e-mails van de Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij is vertrouwelijk. Het is niet toegestaan om deze informatie te verspreiden, vermenigvuldigen of openbaar te maken zonder voorafgaande toestemming van de Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij. De Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade die verband houdt met risico’s die verbonden zijn aan het elektronisch verzenden van berichten.

Contact

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Jouw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gebruikt om contact op te nemen.