STICHTING BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ

Liefde voor lokaal

De coronacrisis heeft de liefde voor lokale producten flink aangewakkerd. Mensen willen de ondernemers, boeren, bakkers en kwekers steunen. En hoe leuk is het eigenlijk om producten te kopen en eten, die dicht bij huis zijn gemaakt? Daarnaast is het een stuk rustiger boodschappen doen dan in de supermarkt.

Lokaal kopen geeft veel meer transparantie in waar het product vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. Ook is het makkelijk om hierover vragen te stellen aan de ondernemer. Eerlijk en transparant zijn de kernwoorden voor lokaal kopen.

Redenen genoeg om de lokale alternatieven te gebruiken én daarmee de consument ook te overtuigen om bij jou te kopen. Laat zien dat jij ook begaan bent met de regio en de mensen daarin.

Kansen Lokaal Online

Er zijn online ook veel initiatieven waar je als bakker-ondernem gebruik van kan maken.  Zoek eens op internet welke platformen er zijn waar je je bij aan kan sluiten.

Alvast wat voorzetjes:

Lokale samenwerkingen

Wij zien super leuke samenwerkingen ontstaan tussen lokale bedrijven. Dat is hartstikke interessant en positief. Hier zou jij ook van kunnen profiteren. Werk samen met een lokale zuivel boer om jouw brood samen met lokale zuivel te verkopen! Zijn er maaltijdboxen waar jouw brood en of banket in thuis horen?

Al met al genoeg kansen voor de echte ondernemer.

#StaySave

Contact

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Jouw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gebruikt om contact op te nemen.