STICHTING BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ

Succesvol in chocolade

25 september opende Chocolaterie Albèrt haar deuren van hun ambachtelijke chocolaterie  in Udenhout. Ruim 1.250 bezoekers kwamen gezellig een kijkje achter de schermen nemen hoe het er aan toe ging bij dit succesvolle familiebedrijf.

Chocolaterie Albèrt is een familiebedrijf, opgericht in 1982 te Udenhout, dat zich toelegt op het traditioneel produceren van bonbons en chocoladeproducten. Op de ambachtelijk chocolaterie in Udenhout vervaardigen ze, op basis van liefde en passie voor chocolade, exclusieve handgemaakte bonbons en andere originele chocoladespecialiteiten.

De Chocolaterie bedient meer dan 700 vaste afnemers waarbij de nadruk ligt op de chocolaterieën en de chocoladespecialiteiten. Er werken dagelijks ruim 50 medewerkers met passie en liefde aan de chocoladeproducten. Jaarlijks wordt ruim 180 ton chocolade op afroepbasis door onze gerenommeerde leveranciers aangeleverd die wij verwerken tot unieke en onderscheidende chocoladeproducten.

Naast deze enorme hoeveelheid chocolade vervaardigen zij jaarlijks ook nog ruim 90 ton aan vullingen die bestemd zijn voor onze gevulde chocoladespecialiteiten.

Is ondernemen in de in deze branche iets voor jou? Doe de interessetest!

Contact

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Jouw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gebruikt om contact op te nemen.