STICHTING BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ

Pure kwaliteit

Bakkers zijn ambachtslieden! Dit gaat veel verder dan alleen brood maken. Ambachtslieden werken met passie en liefde aan hun vak en streven een bepaalde perfectie na. Het zijn vakmensen die het vak geleerd hebben in de praktijk en niet alleen in de boeken.

Heel belangrijk is, is dat een vakman/vrouw achter zijn product staat. Als een product niet goed is, is dit persoonlijk. Vakmanschap is gaan voor het plezier dat iemand beleefd bij het eten van het product.

Door de jaren heen bieden supermarkten steeds meer producten die je ook kan vinden in de bakkerswinkel. Maar als goede bakker begrijp je natuurlijk dat het niet alleen maar gaat om het gebakje. Het gaat om de beleving en kwaliteit die je als bakker kan leveren.

Bakkers zijn ondernemend. Ze houden balans tussen kwaliteit en de continuïteit van hun bedrijf. Samenwerking, communiceren en ondernemen zijn hierbij belangrijke vaardigheden voor een duurzame onderneming.

Contact

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Jouw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gebruikt om contact op te nemen.