STICHTING BEDRIJFSOPVOLGING BAKKERIJ

Corona Update

Inmiddels zitten we ruim 6 weken in intelligente lock-down. Het lijkt erop dat we daarmee de ongecontroleerde verspreiding van het coronavirus enigszins onder controle hebben.

Aan de andere kant hebben de beperkende maatregelen ingrijpende gevolgen voor banket- en/of bakkerijen die hun omzet helemaal of gedeeltelijk zien wegvallen. 

Ook de stichting bedrijfsopvolging heeft even pas op de plaats moeten maken. De bijeenkomsten bij hbo’s en mbo’s zijn stil komen te vallen. De face to face gesprekken met potentiële kopers zijn ook tijdelijk opgeschort.

Toch zien we de laatste weken weer een toename van potentiële kopers die zich via de interesse test bij ons melden. Al blijft het wel lastig om deze potentiële starters telefonisch te bereiken. Een potentiële starter denkt er misschien over na, maar zoekt ook nog een passende opleiding en een aantal ziet het overname van een bakkerij of starten niet op de korte termijn realiseerbaar.

Om potentiële starters op dit moment toch te helpen hebben we “De Verdienmodel Challenge” voor de ambachtelijke bakkerij gelanceerd. Waarbij wij aankomende ondernemers uitdagen om hun ondernemersplannen te laten beoordelen en testen door 3 ervaren adviseurs.

Ken je iemand die met concrete plannen rondloopt om een onderneming te starten in de ambachtelijke bakkerij branche daag hem of haar dan uit om het ondernemersplan te laten beoordelen of testen. Meer informatie op www.ikwileenbakkerij.nl

Contact

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Jouw gegevens worden niet opgeslagen maar alleen gebruikt om contact op te nemen.